МВС повідомляє про затримання чиновника під час отримання хабара в сумі 60 тис доларів

хабар

У четвер, 24 вересня, співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в місті Києві “на гарячому” затримали гендиректора при одержанні неправомірної вигоди в сумі 60 тис доларів від директора товариства-партнера. Про це йдеться в повідомленні МВС.

Як наголошується, гроші хабарник отримав за не накладення штрафних санкцій за виявленими порушеннями дилерських угод, виплату відшкодування за виконані роботи по гарантійному обслуговуванню автомобілів і пролонгацію договору сервісного партнерства.

“Раніше за даним фактом прокуратурою Шевченківського району міста Києва відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України”, – йдеться в повідомленні.

У МВС повідомили, що правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна і зі спеціальною конфіскацією.

“Зараз вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу та повідомлення йому про підозру”, – зазначили в прес-службі.

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading