Терористи путіна крім Донбасу і Криму тепер також влаштовують етнічні чистки на півночі Сирії

teroryst-no1

Туреччина звинувачує Росію в «етнічних чистках» на півночі Сирії після посилення напруження у відносинах між Москвою та Анкарою.

У середу, 9 грудня, прем’єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив, що російські авіаудари наразі сфокусовані на бомбардуванні туркоманського та сунітського населення у сирійській провінції Латакія.

Давутоглу наголосив, що повітряні удари Росії «посилюють» угруповання «Ісламська держава», оскільки спрямовані проти сирійської опозиції.

30 вересня Росія почала кампанію авіаударів проти угруповання «Ісламська держава» й інших бойовиків у Сирії. Окремо повітряні удари по позиціях ісламістів у Сирії здійснює і міжнародна коаліція під проводом США.

Відносини між Росією і Туреччиною різко погіршилися після того, як 24 листопада турецькі військово-повітряні сили збили поблизу турецько-сирійського кордону російський бомбардувальник Су-24. Анкара стверджує, що літак залетів у її повітряний простір, незважаючи на попередження. Москва заявляє, що літак був над Сирією, і запровадила санкції проти Туреччини.

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading