Посіпаки януковича намагаються помститися Самопомочі ініціюючи вибори у Миколаєві

mykolaiv

У Верховній Раді зареєстрували проект закону про проведення позачергових виборів міського голови Миколаєва.

Ініціатори законопроекту №3690 – народні депутати з фракції «Опозиційний блок» Михайло Папієв, Олександр Нечаєв і Сергій Ларін. Текст документа наразі відсутній.

Народний депутат від фракції «Опозиційний блок» Микола Скорик сьогодні заявив, що під час виборів міського голови Миколаєва були фальсифікації.

«Справа в тому, що кількість зареєстрованих виборців в Миколаєві між першим і другим туром збільшилася на 20 000 людей. Виходить, що за кілька тижнів у місті суттєво збільшувалася народжуваність, причому народжувалися люди, які одразу мали право голосу. Я думаю, що саме за рахунок цих людей кандидат від партії «Самопоміч» і отримав перемогу», – зазначив Скорик, слова якого цитує прес-служба «Опозиційного блоку».

Як повідомлялося на сайті Центральної виборчої комісії, на виборах мера Миколаєва переміг кандидат від об’єднання «Самопоміч» Олександр Сенкевич, який отримав 54,9% голосів виборців, його опонент від «Опозиційного блоку» Ігор Дятлов набрав 43,28%. У першому турі виборів перемогу отримав Дятлов, набравши 36,37% голосів виборців.

Після проведення другого туру виборів в «Опозиційному блоці» заявили, що вибори фальсифіковані і політична сила не визнає результатів виборів.

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading