Прес-служба компанії ВОГ Рітейл попросила опублікувати дане повідомлення

wog_pres

Учора в мережі Правда України була публікація автора DOBROVOL: Мережа WOG виявилася потужним виробником контрафактного палива.

Сьогодні на електронну пошту адміністрації Правда України надійшов лист від прес-служби компанії ВОГ Рітейл з проханням опублікувати дане повідомлення:

Сьогодні низка поважних ЗМІ оприлюднила інформацію про нібито конфіскацію пального компанії WOG. Від імені ТОВ «ВОГ РІТЕЙЛ» офіційно заявляємо, що така інформація не відповідає дійсності. Ми переконані, що це продовження брудної піар-кампанії проти WOG. Раніше лунали звинувачення щодо контрабанди, які не отримали підтверджень та були спростовані. Шкода, що поважні ЗМІ перед публікацією сумнівної інформації не звертаються безпосередньо до нашої компанії за коментарем, а використовують неперевірену інформацію з сумнівних джерел, подану як чергову сенсацію «жовтої преси».

Компанія WOG є однією з найбільших монобрендових компаній України та управляє мережею понад 500 АЗК. Також компанія WOG є одним з найбільших платників податків. Тільки в 2014 році в бюджет держави було сплачено близько 5,4 млрд. грн. Щороку АЗК WOG обирають мільйони українців за безкомпромісну якість пального, магазини WOG MARKET та найкавовішу каву у WOG CAFE.

Прес-служба компанії «ВОГ РІТЕЙЛ»
Анастасия Яковенко

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading