Агент путіна Оксана Соколовська прикриває свої злочини адвокатським статусом

agent-putina

Оксана Соколовська, адвокат одного з російських військових, затриманих на Луганщині у травні цього року, заявляє, що до неї додому прийшли з обшуком. Як написала Соколовська у мережі, обшук проводить прокуратура Київської області.

Офіційних коментарів від прокуратури щодо обшуку наразі не було. Водночас прес-секретар прокуратури Київської області Катерина Хоменко повідомила, що зв’язку між обшуком в адвоката Соколовської і справою проти військовослужбовців Збройних сил Росії Євгена Єрофеєва й Олександра Александрова немає. Подробиці обшуку воно пообіцяла надати пізніше.

Як відомо, російські спецпризначенці Олександр Александров і Євген Єрофеєв були затримані 16 травня в зоні проведення АТО поблизу Щастя Луганської області. Прокурори висунули обом однакові обвинувачення: у незаконному перетині кордону, та, серед іншого, звинуватили у вбивстві військового. Російським спецпризначенцям також інкримінують терористичний напад на позиції 92-ї бригади, яка охороняла ТЕЦ біля міста Щастя. Спочатку Єрофеєв і Александров назвались російськими військовими, але на суді відмовилися від свідчень.

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading