Даунбаські дегенерати спровокували бійців ДУК антиукраїнськими висловлюваннями

daunbas

У «Правому секторі» припускають, що конфлікт на туристичній базі на Закарпатті міг статися через висловлювання працівників турбази «Хата Магната».

«Цілком імовірно, що представники закладу «Хата Магната» спровокували бійців своїми антиукраїнськими висловлюваннями. Як з’ясувалося, цей заклад належить особам із Донецької області. Вихідці з Донбасу присутні серед його персоналу», – йдеться у заяві «Правого сектору».

У «Правому секторі» зазначають, що «з усією пильністю будуть розслідувати цю справу».

«Для з’ясування і уточнення події, що трапилась на Драгобраті, виїхала мобільна група одного із запасних батальйонів ДУК «ПС». «Правий сектор» надалі буде інформувати про перебіг нашого розслідування. Наразі вина бійців «Правого сектору» не доведена, натомість є багато питань до власників закладу та місцевої поліції», – зазначається в заяві.

10 січня в селищі Ясіня в урочищі «Драгобрат» на турбазі відпочинку «Хата магната», люди у камуфляжній формі вчинили бійку з персоналом закладу. Унаслідок цього двоє охоронців бази отримали тілесні ушкодження – різані рани, множинні гематоми голови, а також перелом ноги. Поранення отримали і чоловіки у камуфляжі. 

Раніше у Національній поліції повідомляли, що за фактом бійки відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) і частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває розслідування. Сьогодні закарпатська прокуратура повідомила, що п’ятьом чоловікам, які вчинили бійку на туристичній базі, оголосили підозру у вчиненні хуліганства. 

Спочатку у місцевих ЗМІ з’явилася інформація, що бійку із застосуванням зброї спровокували бійці «Правого сектору», які відпочивали на «Драгобраті», вони нібито не дійшли згоди з персоналом турбази. Причетність «Правого сектору» до конфлікту керівництво Добровольчого батальйону спецпризначення «Правий сектор» «Захід» спочатку спростувало, назвавши інформацію провокацією. Вже пізно увечері, 10 січня, командир Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Андрій Стемпіцький повідомив: справді конфлікт відбувся між групою бійців ДУК «Правий сектор» та охороною «Хати магната».

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading