Однокімнатна квартира за кращою ціною у найкращому житловому комплексі Києва

Майбутнім мешканцям пропонуються варіанти від однієї до трьох кімнат, в тому числі дворівневі апартаменти з власною терасою. Площа приміщень складає від 32,21 до 122м².

Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією із заповненням зовнішніх і міжквартирних стін керамічною цеглою. Для утеплення використовується мінеральна вата, фасади будуть облицьовані декоративною штукатуркою, а також керамогранітом на перших поверхах, де розмістяться комерційні приміщення. Основний акцент в оригінальному зовнішньому вигляді будинків зроблений на правильні геометричні форми та контрастне поєднання світлих і темних кольорів.

Публічний простір спроектований згідно з концепцією «двір без машин», завдяки чому перебування на прибудинковій території буде комфортним і безпечним. Для автомобілів передбачені одно- та дворівневі підземні паркінги з системою відеоспостереження, а гостьові стоянки винесені за межі дворів.

Будинки розташовані таким чином, щоб утворити затишні та зелені внутрішні двори з дитячими і спортивними майданчиками, зонами відпочинку. Проектом також передбачене будівництво власного дитячого садка, торговельного центру, басейну та тренажерного залу. Крім того, через весь комплекс проходитиме широкий пішохідний променад з фонтаном, зеленими насадженнями та добре освітленими велосипедними доріжками.

У квартирах будуть встановлені металеві протиударні протизламні вхідні двері, енергозберігаючі металопластикові вікна, а також сталеві радіатори. Крім того, квартири будуть обладнані системою розумного будинку CLAP, яка допоможе економити до 40% на комунальних платежах, забезпечить надійний захист житла і комфорт новоселів. Ексклюзивна система від самого початку передбачена як невід’ємна частина квартири, окремо доплачувати за неї мешканцям не доведеться. Також планується обладнання кожної квартири теплолічильником з можливістю дистанційного зняття показників.

Більше інформації на сайті забудовника


Ваша реклама в мережі seLLines


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading