Російське командування організовує дискредитацію співробітників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

osce-smm

На території тимчасово окупованого Донбасу російське командування організовує інформаційну кампанію щодо дискредитації співробітників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України. 

«Планом одного з інформаційних заходів передбачається штучно створити збій в постачанні води для населення тимчасово окупованих територій Луганської області, щоб покласти відповідальність на співробітників СММ ОБСЄ за ігнорування гуманітарних проблем», − йдеться у повідомленні.

«За організацію акції щодо дискредитації ОБСЄ та поширення інформації через «луганські» медіа безпосередньо відповідає майор Збройних сил Російської Федерації Дмитро Федін − «старший офицер отдела военно-гражданского взаимодействия майор Федин Дмитрий Владимирович», − зазначили у ГУР.

Відповіді російської сторони на такі звинувачення на даний час немає.

Бойові дії на Донбасі тривають від квітня 2014 року. Тоді влада України оголосила проведення антитерористичної операції на частині територій Донецької і Луганської областей. Низка населених пунктів Донбасу, зокрема Донецьк і Луганськ, і далі окуповані підтримуваними Росією бойовиками.

Правда України


Free Domain Name with Hosting from Network Solutions®!

leave a reply:

Discover more from SELLINES

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading